Garaget CrossFit Umeå

BLI MEDLEM

Hos oss kan du välja mellan flera olika typer av medlemskap beroende på vad du som passar dig och de mål du vill uppnå.

Nedan kommer några exempel på vad du kan välja mellan.

MEDLEMSKAP


Ett medlemskap ger dig full tillgång till våra lokaler under öppettider. Du kan gå på gruppklasser eller träna på egen hand. Vid autogiromedlemskap dras avgiften automatiskt månadsvis tills dess att du säger upp ditt medlemskap*.


I medlemskapet ingår ett målsamtal var 3e månad där du får möjligheten att sitta ner och prata om din träning med en coach. Då sätter ni tillsammans upp nya mål så att du fortsätter att hålla dig motiverad i din träning. I ditt medlemskap har du också möjlighet att inkludera personlig träning, träningsprogram eller någon annan av våra tjänster. Läs mer om dessa här


*Alla autogiromedlemskap har en uppsägningstid om 2 månader efter att bindningstiden gått ut. Medlemskapet fortsätter att förnyas om det inte sägs upp. Ny medlem? Läs mer om vår Introprocess här.För att blir medlem bokar du in ett introsamtal via knappen nedan, eller kontakta oss via kontaktformuläret. För att vi ska kunna ge dig den bästa service så rekommenderar vi att du bokar ett introsamtal. Det ger oss en chans att lära känna dig och presentera verksamheten/lokalen. 


PRISER


Autogiro 12 månader bindningstid: 779kr/mån (student 679kr/mån)

Engångsbetalning: 9349kr (student 8149kr)


Autogiro 6 månader bindningstid:

879kr/mån (student 779kr/mån)

Engångsbetalning: 5279kr (student 4679kr)


Månadskort: 999kr

Veckokort: 499kr 

Engångsträning: 150kr

10-kort: 1199kr

Har du frågor kring våra medlemskap?
Skicka ett mejl via formuläret

Eller ring oss på